ELANKO-ne ajuta in gospodarie




Un lucru minunat pe care ELANKO il face este acela ca saptamanal ne informeaza despre promotii,noi oferte si concursuri care de care mai interesante si cu premii pe masura.
Pentru ca si voi,cititorii blogului meu sa puteti afla aceste nautati iata si link-ul
http://www.elanko.ro/newsletter-elanko.html.


De asemeni veti putea gasi pe blogul meu mai multe bannere catre Elanko  si multe link-uri pentru a putea vedea multe din produsele pe care ELANKO le promoveaza.
Iata de exemplu :Ideal pentru o casa curata si un ajutor de nadejde pentru o gospodina.
Aspiratorul Singer VC 2410 Withe
Noul aspirator VC 2410 White ofera o putere foarte mare de aspirare, de 350W, care te ajuta sa petreci mai putin timp aspirand.Cu un design vesel si optimist, aspiratorul devine un gadget de care te poti bucura. In plus, experienta Singer pune tehnologia in slujba sanatatii si a familiei tale. Pentru ca nu este suficient doar sa aspiri pentru a indeparta praful, aspiratorul Singer este dotat cu filtru HEPA - High Efficiency Particulate Air. Acesta este extrem de eficient in reţinerea impuritatilor foarte fine din aer.
Aspirator Singer VC 2410, putere 2400 w, putere de aspirare 350 w, sac textil, capacitate sac 3 litri, lungime cablu 5 metri , culoare alb.
Un alt produs minunat si pe care toate gospodinele ar vrea sa-l poata folosi pentru a gati pentru familie este
Plita incorporabila Candy CLG 64 SPX MX
Plita Gaz incorporabila Candy CLG 64 SPX MX, latime 60 cm, numar arzatoare 4, estetica inox, gratar metalic, 4 arzatoare pe gaz, butoane inox, aprindere one touch, dispozitiv de siguranta a flacarii.
 Pentru a gati, stiti ca  trebuie legume,carne tocate;multa munca;sa facem prajituri reusite facem aluaturi,creme sofisticate;iar multa munca;ne sare in ajutor
Robot de bucatarie Bosch MCM2050
Robotul are 2 trepte de viteza, functie "Impuls". Accesorii: Vas de mixare din plastic pentru 500g faina + ingrediente (max. 1 kg kg aluat), inclusiv capac transparent pentru protectie la stropire, cu orificiu de umplere si presa
Cutit universal din otel inoxidabil pentru maruntire si disc pentru batut
Discuri din otel inoxidabil pentru feliere, razuire, maruntire
Bol si blender cu sistem de blocare pentru siguranta maxima in utilizare
Picioruse din cauciuc cu ventuza.
Si daca tot murdarim o multime de vase atunci cand gatim pentru familia noastra avem nevoie de un ajutor si aici,deci ar fi grozav cineva sa spele toate vasele si iata ca se ofera
Masina profesionala de spalat vase Whirlpool AGB 650 WP
Masina profesionala de spalat vase Whirlpool AGB 650 WP, 360/540 bucati pe ora, capacitate 26 litri, material otel inoxidabil AISI 304 cu perete dublu izolat, clatire cu apa calda, consumul de apa 2,4 litri / ciclu, ciclul de spalare 120/180 sec, combina starea de tehnologie de ultima ora cu cel mai inalt standard de calitate si siguranta.
De nelipsit in orice casa este un frigider,iar eu va recomand
Combina frigorifica Arctic AK386B+
Combina frigorifica Arctic AK386B+, volum brut 380 l, volum util 331 l (244 + 87), dimensiuni 201x59,5x60 (HxLxA, cm), consum 267 kWh/an, clasa energetica A+, buzzer, culoare alb.
Noua gama TET de la Arctic se remarca prin solutii tehnologice menite sa ofere consumatorilor beneficii concrete: -economie de energie si apa; -rezultate de spalare mai performante; -economie de timp; -siguranta, confort.

Nu ezitati si vizitati ELANKO

Comentarii

Postări populare