Cannelloni cu spanac

Avand in camara o cutie de paste cannelloni si spanac in congelator am trecut la prepararea acestei retete.
Ingrediente:
Paste cannelonni
1 kg de spanac(proaspat care a fost oparit apoi)
500 gr branza feta
3-4 catei de usturoi
5 oua

Mod de preparare:
Pastele se fierb 8-9 min pe rand pentru a nu le rupe.
Spanacul se pune in cratita Delimano si se caleste in 2-3 linguri de ulei,adaugam usturoiul maruntit,putin piper si 400 gr branza. Omogenizam compozitia cu care se umplu pastele cu ajutorul unui posh sau cu lingurita.
Am asezat pastele in tava de la Delimano in care nu se lipeste nimic,deci nu am pus ulei in tava.
Ouale batute bine in care am adaugat si 100 gr branza le-am turnat peste paste.
Am pus tava la cuptor 30 min.
Am avut in acest fel o cina foarte usoara si gustoasa.


Comentarii

Postări populare