Piept de pui cu taietei de dovlecel
Cu acesta reteta voi participa la concursul de pe blogul lui Teo's
Ingrediente pentru 1 portie:
1/2 piept de pui
1 dovlecel mic
sare si piper ,
1 lingura usturoi tocat
1 lingura de ulei
1 lingura branza telemea rasa
1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare:
Dovlecelul se taie in fasi cu cutitul de curatat legume.Miezul din mijloc nu se taie.
Pieptul de pui spalat si uscat,se taie in fasii, se sareaza si se pipareaza. Prajim carnea in ulei.O dam deoparte si o pastram calda.
In uleiul ramas punem si dovlecelul taiat fasii si usturoiul pisat.Calim 5-6 min dupa care adaugam sare,piper dupa gust.
Pe farfurie radem branza si presaram niste parunjel verde tocat. Asezam si bucatile de carne alturi de dovlecei.
Ingrediente pentru 1 portie:
1/2 piept de pui
1 dovlecel mic
sare si piper ,
1 lingura usturoi tocat
1 lingura de ulei
1 lingura branza telemea rasa
1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare:
Dovlecelul se taie in fasi cu cutitul de curatat legume.Miezul din mijloc nu se taie.
Pieptul de pui spalat si uscat,se taie in fasii, se sareaza si se pipareaza. Prajim carnea in ulei.O dam deoparte si o pastram calda.
In uleiul ramas punem si dovlecelul taiat fasii si usturoiul pisat.Calim 5-6 min dupa care adaugam sare,piper dupa gust.
Pe farfurie radem branza si presaram niste parunjel verde tocat. Asezam si bucatile de carne alturi de dovlecei.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu