Salata de paste cu ton maruntit


                  SunFood este un brand de conserve renumit in Romania.Tot SunFood a organizat un concurs "Gatesc sanatos cu Sun Food'' pentru toti bloggerii culinari care doresc sa participe.Premiile oferite sun minunate,atractive ,m-au incantat si pe mine si de aceea consider ca aceste premii merita sa munceti putin pentru ele de aceea m-am gandit sa mai pregatesc o salata rapida,usoara de vara cu ton maruntit.As fi vrut ton bucati,dar spre ghinionul meu nu am gasit.
                  Produsele Sun Food se gasesc pe piata romanesca de peste mai bine de 5 ani intr-o gama diversificata,conserve de fructe,legume si peste.In procesul de fabricare al conservelor  nu se folosesc aditivi alimentari.Deoarece se pune mare pret pe calitate toate produsele SunFood sunt produse nemodificate genetic.Conservele SunFood se pot folosi si in alimentatia copiilor deoarece au un continut scazut de sare si zahar.
                 Deoarece am folosit in salata mea conserva de peste vreau sa va dau cateva detalii : "Bogat in Omega 3, tonul previne cresterea tensiunii arteriale si formarea cheagurilor de sange. In plus, acesta este o sursa importanta de proteine si vitamine si minerale. Consumat frecvent, pestele reduce riscul aparitiei bolilor cardiace si ajuta la imbunatatirea memoriei."
                Conservele de ton maruntit Sun Food sunt ideale pentru a da un plus de savoare pastelor, cremelor sarate sau altor preparate

Ingrediente:
1 conserva ton maruntit SunFood
1/2 conserva de porumb
200 gr paste
8-10 rosii cherry
100 gr salata verde
3 oua fierte 
sare si piper
3-4 linguri de ulei de masline

Mod de preparare:
Pastele fierte si racite se pun intr-un bol.Adaugam  tonul din conserva dupa care scurgem  sucul,porumbul,rosiile taiate in jumatati,ouale fierte taiate sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper si ulei.


Comentarii

Postări populare