Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure
Igrediente:
5 oua
5 linguri de apa
5 linguri de ulei
5 linguri de zahar
1 lingra de pudra de roscove( acesta pudra seama la gust si la aspect cu cacaua)
10 linguri de faina
150 gr alune de padure macinate
1 praf de copt
Mod de preparare:
Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se adauga apoi galbenusurile si uleiul.
Incorporam amestecand usor miezul de alune,faina, pudra de roscove si praful de copt.
Ungem o forma de guguluf din silicon cu un strop de ulei(sau una obisnuita cu ulei si tapetata cu faina)Turnam compozitia ,introducem forma in cuptorul preincalzit si se coace la foc mic 50 min.
Se raceste in forma aproape complet,se scoate apoi si se pudreaza cu zahar.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu