.

duminică, 22 ianuarie 2017

Brownies






Ingrediente:
200 gr ciocolata
150 gr unt
3 linguri cacao
200 gr zahar
1/2 baton de vanilie
3 oua
100 gr faina
 1 plic praf de copt



Mod de preparare:
Intr-o cratita punem ciocolata impreuna cu untul sa se topeasca.In compozitia calda adaugam apoi zaharul si cacao.Lasam sa se mai racoreasca putin dupa care adaugam ouale pe rand si semintele din pastaia de vanilie.



Amestecam in compozitie cu un tel.Pentru pregatirea acestei prajituri nu este necesar mixerul.
Incorporam in amestec faina si praful de copt.



Tapetam o tava (20/20) cu hartie de copt.



Turnam compozitia ,nivelam si dam la cuptor pentru 20-25 min. Cand incercam prajitura cu scobitoarea aceasta trebuie sa fie cu urme de compozitie.Aceasta prajitura nu se coace ca un chec sau un alt pandispan.
Lasam prajitura sa se raceasca in tava.
Se poate glazura cu ciocolata topita sau se poate pudra doar cu zahar.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...