.

vineri, 3 februarie 2017

Piept de pui cu ciupercute sotate



Ingrediente:
1 piept de pui
sare si piper

400 gr ciuperci proaspete
1 ardei gras rosu
2 linguri ulei
sare si piper
1 catel de usturoi

Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie in felii si se condimenteaza cu sare si piper.
In tigaie am pus 1 lingura de ulei si am prajit pieptul de pui 3-4 min pe fiecare parte.Ne fiind foarte groase feliile se fac repede.Sa nu uitam ca la carnea de pui nu trebuie sa ramana niciodata nici o portiune roz sau nefacuta.
Dupa ce am prajit pieptul de pui il pastarm cald.



In aceeasi tigaie adaugam iar putin ulei si punem ciupercile taiate felii si ardeiul taiat bastonase.Adaugam sare si piper. Calim ciupercile pana cand nu mai este nimic din zeama pe care ele si-o lasa. La final tocam marunt usturoul si-l adaugam peste ciuperci.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...