.

vineri, 17 martie 2017

Cheesecake cu fructe de padure






Ingrediente:
Crusta:
200 gr faina
1 galbenus
120 gr unt
120 gr zahar
1 lingura esenta de lamaie


Crema:
1 kg branza dulce de vaci
225 gr zahar
5 oua
200 ml lapte
125 gr amidon
150 gr zahar
270 gr fructe de padure

Mod de preparare:
Crusta:
Amestecam untul cu zaharul,esenta si galbenusul,adaugam faina.Framantam un aluat omogen pe care il punem intr-o folie si-l lasam la frigider pentru o ora. Intindem apoi aluatul intr-o foaie pe care o punem in forma de tarta. 

Branza dulce se mixeaza cu zaharul si ouale.Turnam 3/4 din amestec in  forma de tarta.
Laptele se amesteca cu zaharul,amidonul,fructele de padure si restul  din compozitia de branza.Turnam acesta compozitie peste cea de branza. Cu o lingura facem din loc in loc miscari de rasucire in cremele cele doua.In acest fel va patrunde prin crema de branza  si cea de fructe de padure.



Dam la cuptor pana cand amestecul de branza este bine inchegat(desupra vor fi mici crapaturi). Lasam sa se raceasca in tava si apoi de abia se scoate.Se pudreaza cu zahar.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...