.

duminică, 25 iunie 2017

Ciuperci umplute cu carne de pui






Ingrediente:
8 ciuperci mari proaspete
1/2 piept de pui
1 ardei gras sau capia rosu
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
2 linguri ulei
sare si piper
200 gr cascaval ras
1 cana supa de pui

Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusul.Scoatem din interiorul ciupercii cu un cutit cu varf rotund sau o lingurita cat putem mai mult. Atentie sa nu rupem ciuperca.Cand ne ramane o cavitate cat mai mare dar palaria ciupercii este intreaga o lasam asa.
Ceapa tocata se caleste in ulei,adaugam ardeiul tocat cubulete,carnea de pui tocata,usturoiul tocat marunt,o parte din ce am scos din interiorul ciupercilor,sare si piper dupa gust.Calim 10 min amestecul sa nu mai fie niciun pic de zeama .Dam deoparte,adaugam oul si amestecam repede.
Umplem ciupercile cu amestecul cald.Deasupra punem cascaval ras.Asezam ciupercile intr-o tava,turnam supa de pui si dam la cuptor pentru 35-40 min.


Putem sa le servim calde sau reci cu sos de usturoi cu smantana .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...