.

duminică, 20 august 2017

Brownies







Ingrediente:

400 gr ciocolata
300 gr unt
400 gr zahar
200 gr faina
6 oua
50 gr cacao
1 praf de copt

Mod de preparare:
Ciocolata si untul facute bucatele se pun la topit.Nu trebuie sa inceapa sa fiarba,doar sa se topeasca.



Golim amestecul intr-un bol mai mare.Adaugam cacaua,faina,zaharul si praful de copt.Incorporam pe rand si ouale amestecand dupa fiecare.totul se face cu o lingura sau un tel,nu avem nevoie de mixer.


Se pune compozitia in tava tapetata cu unt si faina sau hartie de copt.
Se pune in cuptorul incins la 180 grade C cu ventilatie si ambele rezistente pornite pe gratarul 3 sau la mijlocul cuptorului cu gaz si la foc mediu. Lasam la copt cam 25-30 min. 
Prajitura trebuie sa para cam necoapta la mijloc.






Un comentariu:

  1. In ultimele zile am poftit la o negresa si nu am gasit de cumparat niciuna care sa-mi faca cu ochiul. Acum m-am hotarat sa o fac eu!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...