Cupcake cu ciocolata si cafea
Ingrediente:
4 oua
100 gr zahar
100 gr ciocolata amaruie
150 ml lapte
125 gr ulei
250 gr faina
1praf de copt
1 lingura esenta de cafea
Decor:
200 ml frisca
200 gr ciocolata
1 lingura esenta de cafea
Mod de preparare:
Ouale se bat spuma cu zaharul.Adaugam ciocolata topita amestecata cu uleiul.Se adauga laptele, esenta de cafea si apoi faina si praful de copt. Comozitia se omogenizeaza bine.
Punem in fiecare forma compozitie pana la 3/4 din spatiu de coacere. Se coc la 180 grC 15-20 min.
Se scot si se lasa sa se raceasca.
Crema pentru decor:
Ciocolata si frisca se pun pe foc si se lasa pana se topeste ciocolata, adaugam esenta de cafea.Lasam crema sa se raceasca. Se mixeaza bine si apoi cu aceasta crema decoram prajiturile.Folosim si ornamente de la Dr.Oetker pentru a obtine un decor deosebit prajiturilor noastre.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu