Campanie de sarbatoare -INCEPE SCOALA



            In luna ianuarie am intitiat Campania de sarbatoare care a  fost apoi gazduita pe rand de  catre DANA CRISTEA  .A urmat TONCEANU SIDONIA si in urmatoarea luna campania a fost gazduita de catre LILIANA TOMA.A urmatAURA CAROLINA  a fost gazda minunata a campanie succedata de catre MONYA .
Nu stiu ce sa- intamplat,poate vacanta,concediile,dar am ramas fara o gazda pentru campanie.Am lasat sa mai treaca putin timp si am zis ca de acum vom gasi o noua tema cat mai potrivita cu un eveniment important in acesta perioada.
            Sigur cel mai important eveniment care se apropie este inceputul unui nou an scolar.Poate ca cele mai multe dintre noi avem copii  sau nepotei care vor incepe scoala sau gradinita.Asa ca urmatoarea tema a campaniei dupa cum ati putut poate sa va dati seama din poza este "PACHETELUL SCOLARULUI".
            Cei mici vor pleca la scoala sau la gradinita cu pachetelul pregatit cu mare drag de mama sau bunica.


Va astept cu mare drag sa participati in acesta luna la campanie incepand de azi 9 septembrie pana in 10 octombrie.
 Cine doreste sa participe va prepara o reteta specifica temei ,o va posta pe blogul personal cu specificatia ca participa la aceasta campanie .Pe adresa laverainbucatarie@yahoo.com  astept un link al retetei si o poza.
De asemeni cine nu are blog si doreste sa participe va putea posta pe pagina de facebook reteta insotita de poze  trimite o reteta preparata in baza temei stabilite pentru acesta luna la adresa laverainbucatarie@yahoo.com Reteta va fi insotita de o poza .Accept doar poze care sa va apartina,nu copiate,pe acelea nu le voi posta.

Comentarii

  1. Felicitari , este minunat tot ce faci ,chiar sunt incantata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru ca imi apreciezi blogul.Esti invitatamea sa participi la campanie.Te astept cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

Postări populare